Serres en gebouwen

Verzeker u voor Hagel, storm, brand, ....

De serres van vandaag worden steeds hoger met steeds grotere glasmaten.  Niet enkel de maat van het glas, ook het soort glas is belangrijk namelijk gehard glas, diffuus glas, AR coating, enz,...

De meest voorkomende schades zijn dan ook het gevolg van weersinvloeden en brand.

Je kan kiezen om het glas per m2 te verzekeren: in dit verzekerd bedrag zit dan de prijs om het glas opnieuw aan te kopen, de opruimingskosten en het opnieuw leggen van het glas.

Tegenwoordig bestaan hier betere formules voor namelijk het verzekeren op basis van opnieuw opbouwen met garantie dat de volledige hestellingsfactuur betaald wordt.

Diffuus glas en gehard glas:

Heeft u al eens nagedacht over het probleem dat zich mogelijk voordoet bij dit soort glas na een grote calamiteit ? Is dit glas beschikbaar bij de fabrikant ? Wat zijn de leveringstermijnen ? Ook dit kunt u perfect afdekken in de polis.

 

 

 

Voor welke risico's kan ik mij verzekeren.

 

Brand: 

Niet enkel de schade zelf is verzekerd, ook de opruimingkosten zijn verzekerd evenals de verplichtingen die eventueel door de overheid worden opgelegd.

weersinvloeden:

Hagel, storm, enz,..

Vadalisme en inbraak:

evenals diefstal voor inhoud.

machinebreuk:

 

Belangrijk: 

Zorg dat de kapitalen voldoende hoog verzekerd zijn, zo komt u bij schade niet voor verrassingen te staan. In verzekeringstermen heet dit een garantie tegen de toepassing van de evenredigheidsregel.