Drie generaties

 

Reeds 50 jaar ervaring

P.Hagers nv is niet zomaar een onderneming met een makelaar aan het hoofd, neen. De ervaring en de kennis worden immers al drie generaties lang doorgegeven. Die zaken leer je niet achter de schoolbanken en is dan ook voor een klant van onschatbare waarde.

De derde generatie die u nu verder helpt, weet immers wat u nodig heeft en wanneer, kan pro-actief werken en anticipeert op uw noden. Het is slechts een greep uit de waarden en manier van werken die steeds weer werden doorgegeven en verfijnd.

Dat er steeds een persoonlijke aanpak was, inspelend op uw noden, blijkt uit het verhaal van de verschillende Hagers-generaties:

Marinus Hagers

Het verhaal van verzekeringen voor de tuinbouw begint bij Marinus Hagers in de jaren ’50. Destijds leverde hij zaden en planten van de Nederlandse firma Pannevis aan de tuinders uit Bonheiden en omstreken. Daar op dat ogenblik geen enkele tuinder zijn dierbare investeringen (denk aan serres) verzekerd had, zag Marinus er de noodzaak van in om dat op te starten. Zo begon ook de samenwerking met Hagelunie.

Peter Hagers

Een aanzwengelde economie, technologische evoluties en betere inzichten in de tuinbouw zorgden ervoor dat deze sector een sterke groei kende. Het aanbieden van een breder gamma aan verzekeringen drong zich op. Peter Hagers, de zoon van Marinus, verdiepte zich in de materie en breidde het aanbod uit. Het vernieuwde aanbod bood de tuinders een betere bescherming (wat als gewassen getroffen worden door een storm?) en creëerden een welgefundeerde basis van vertrouwen.

Marco Hagers

 Het makelaarschap zat bij de derde generatie, Marco Hagers, al vroeg in het bloed. Terwijl Peter Hagers de zaken van P. Hagers nv behartigde, verdiepte Marco zich in vastgoed en verzekeringen. Met dat in het achterhoofd, samen met een opleiding tuinbouw, is het niet verwonderlijk dat Marco in de voetsporen van zijn vader zou treden.

Marco besloot de diensten verder uit te breiden, niet alleen voor de tuinders, maar ook voor KMO’s en vrije beroepen. In die context was het voor Marco belangrijk om de persoonlijke aanpak terug een meer prominente plaats te geven in de verzekeringswereld. Dus als u op zoek bent naar kwaliteit, zekerheid en vertrouwen, dan weet u alvast waar u terechtkunt!